Священики синодальної релігійної громади Борисоглібського собору м. Чернігова у 20–30-х роках ХХ ст. - Глухенький, А.А. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті йдеться про діяльність синодальної релігійної громади Борисоглібського собору м. Чернігова у 20–30-х роках ХХ ст. Висвітлюється діяльність священиків синодальної церкви.