Український есер Тит Ковбаса - Кириєвський, В.Д.; Магдич, А.В. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття підготовлена до 130-річчя від дня народження діяча Української революції 1917 –1921 рр. Тита Васильовича Ковбаси (1889–1931 рр.) – політичного в’язня (1908–1917 рр.), який в 27-річному віці був обраний 12 (25) листопада 1917 р. по списку від Української партії соціалістів-революціонерів та Української селянської спілки депутатом Всеросійських установчих зборів від Чернігівської губернії.