Впровадження системи сільських виконавців на Шосткинщині у 1924–1925 роках - Кужельна, О.В. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті досліджується процес формування та функціонування системи сільських виконавців на Шосткинщині у період 1924–1925 років, проводиться аналіз їх чисельності. Наводяться списки сільських виконавців у розрізі населених пунктів району.