Соціально-економічний розвиток Батурина у 20–30-х рр. XX ст. - Огієвська, Р.І. (Сіверщина в історії України, 2019)
За допомогою архівних та історичних джерел у статті розкривається соціально-економічний розвиток Батурина в міжвоєнний період 1920 –1939 рр.