Наукова співпраця вчених Всесоюзного науково-дослідного інституту луб’яних культур і румунських науковців у 70–80-х роках ХХ ст. - Базиль, С.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті вперше розглядаються і аналізуються питання міжнародної співпраці науковців Всесоюзного науково-дослідного інституту луб’яних культур і Соціалістичної Республіки Румунії, які мали важливе значення для подальшого розвитку коноплярства в Румунії.