Діяльність університетських археологічних музеїв в Україні у ХІХ – на початку ХХ століття - Снагощенко, В.В. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті розглядається діяльність університетських археологічних музеїв у ХІХ – на початку ХХ століття. Аналізуються форми, методи та особливості діяльності зазначених музеїв.