Зброярські скарби Кочубеїв - Кондратенко, Т.К.; Кондратенко, Н.Г. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття присвячена питанням приватного колекціонування зброї на теренах історичної Полтавщини до початку ХХ ст. Особлива увага присвячена зброярському зібранню відомої дворянської родини Кочубеїв з Диканьки.