Інновації в експозиційній діяльності музеїв України - Мойсейчук, І.І.; Бережняк, Д.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття присвячена запровадженню інноваційних технологій у музейну справу України. Автори наголошують на необхідності введення модерних засобів в експозиційну діяльність. У статті виділено етапи впровадження інноваційних технологій, розкрито появу музейних сайтів, аудіогідів, 3D панорам, голографічних інновацій, комп’ютерний облік фондових колекцій.