Аналіз застосування детектору SQL ін’єкцій побудованого на основі штучного інтелекту у безсерверній архітектурі - Науменко, Т.О.; Черномаз, В.С. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2021)
Стаття є аналізом детектора SQL ін’єкцій побудованого на основі алгоритму машинного навчання у безсерверній архітектурі. Автор розглядає різні алгоритми класифікації даних та наводить результати їх роботи у хмарі, зокрема на платформі Google Cloud Platform.