Військовий постій у м. Глухові Малоросійської губернії на початку ХІХ ст. - Доценко, А.В. (Сіверщина в історії України, 2020)
Дана стаття продовжує висвітлювати військовий постій – один з найбільш важких, руйнівних і несправедливих примусових обов’язків населення на території Чернігівського і Ніжинського полків, згодом Малоросійської губернії і, зокрема, міста Глухова і Глухівського повіту.