Принцип мікропрограмного керування та автоматизація проектування операційних пристроїв. ІІ - Петрушенко, А.М. (Control systems & computers, 2020)
Розглядається один із можливих підходів до вирішення на базі принципу мікропрограмного керування проблеми комплексної – від постановки задачі до отримання ескіза друкованої плати – автоматизації процесу розробки операційних пристроїв. Підхід демонструється на прикладі синтезу в діалоговій трансформаційній машині – інструментарії алгебро-граматичних методів подання знань у різноманітних предметних областях – керуючого автомата операційного пристрою, що реалізує операцію додавання.