Особливості управління в системі узгодження рішень на підприємствах - Турлакова, С.С.; Логвиненко, Б.І. (Економічний вісник Донбасу, 2021)
Розглянуто особливості управління в системі узгодження рішень на підприємствах. Визначено актуальність рефлексивного управління в системі узгодження рішень на підприємстві. Проведено аналіз понятійної складової процесів рефлексивного управління в системі узгодження рішень. Зроблено висновок про те, що розроблення відповідних механізмів рефлексивного управління на підприємствах необхідно ґрунтувати на дослідженні системи психологічних особливостей прийняття рішень суб'єктами для забезпечення підвищення керованості як персоналом, так і підприємством у цілому. Визначені особливості управління в системі узгодження рішень на підприємствах обумовлюють необхідність побудови концептуальних положень рефлексивного управління узгодженням рішень на підприємствах у рамках наведених визначень. Реалізація рефлексивного управління в системі узгодження рішень на підприємстві дозволить скоротити час розробки управлінських рішень, зменшити ризик і невизначеність у процесі узгодження рішень, підвищити ефективність роботи підприємства, використовуючи весь потенціал виробничих взаємодій працівників.