Пам’яті ректора Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – Сергія Вікторовича Савченка (Економічний вісник Донбасу, 2021)
19 квітня 2021 року Луганський національний університет імені Тараса Шевченка поніс тяжку втрату: передчасно помер його ректор, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Сергій Вікторович Савченко. Пішов з життя справжній професіонал, природжений лідер, життєлюб, людина прекрасної душі, відкритого й доброго серця. Його щирість, оптимізм, почуття гумору, доброта й тонка іронія створювали в університеті неповторну атмосферу – дружню, неодмінно позитивну, налаштовану на здолання нових труднощів і підкорення нових вершин.