Проблеми дослідження та збереження культурної спадщини м. Зіньків Полтавської області - Єрзіна, І.В.; Томілович, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2021)
Стаття присвячена дослідженню історико-культурної спадщини м. Зіньків Полтавської області. Мета дослідження – обстеження об’єктів культурної спадщини міста, що перебувають на державному обліку, та виявлення тих об’єктів, які мають історичну, архітектурну, мистецьку цінність і потребують взяття на державний облік.