«Полное собрание законов Российской империи» (зібрання третє) як джерело дослідження історії міста Глухова 1881–1913 рр. - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2021)
Проаналізовано інформаційний потенціал законодавчих актів третього зібрання «Полного собрания законов Российской империи» для дослідження історії міста Глухова 1881–1913 рр. Зроблена систематизація виявлених матеріалів у таблицю.