Моделі прийняття рішень на ринку хмарних послуг - Горбачук, В.М.; Дунаєвський, М.С.; Сулейманов, С.-Б.; Батіг, Л.О.; Симонов, Д.І. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2021)
Мета роботи. Хмарний брокер стикається з проблемою обмеженості людських ресурсів, необхідних для здійснення відповідної юридичної, технічної та економічної діяльності. Крім того, брокер стикається з проблемою невизначеності продажів, цін на послуги, частки використання ресурсів або ризику втрати операційних і фінансових цілей.