Моделювання, оцінювання та оптимізація динаміки росту дерев, зрошуваних очищеними стічними водами - Вісікірський, В.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
Представлено результати, що базуються на експериментах, виконаних в Лабораторії спеціалізованого машинобудування Патраського університету, Греція. Метою дослідження є розглянути можливість зрошування дерев стічними водами з використанням мулу на лісових плантаціях. Експериментальні результати для дерева Pinus Brutia (Сосна турецька).