Опис програмного комплексу інтегрального оцінювання стану економічної безпеки держави в системі Excel - Волощук, Р.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
Метою цієї роботи є опис конструювання інформаційної технології кількісного оцінювання та прогнозування інтегральних показників стану економічної безпеки держави.