Ювілейна сесія Загальних зборів НАН України, присвячена 30-й річниці незалежності України (20 серпня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
20 серпня 2021 р. відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 30-й річниці Незалежності України. Під час заходу було представлено здобутки вітчизняної академічної науки та оцінено вагомий внесок учених у становлення й розвиток нашої незалежної держави.