75-річчя члена-кореспондента НАН України Ф. Ф. Сизова (Вісник НАН України, 2021)
31 серпня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі фізики напівпровідників і напівпровідникових приладів доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Федору Федоровичу Сизову.