Огляд підходів до організації інтелектуального інтерфейсу корисувача - Павлов, А.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Дана робота присвячена огляду та аналізу робіт в області розробки і коструювання інтелектуальних інтерфейсів користувача. Особлива увага приділяється архітектурі інтелектуального інтерфейсу користувача, задач, що виникають при його розробці і методів їх розв’язання. Наведено низку прикладів інтелектуальних інтерфейсів користувача, грунтуючись на детальному аналізі робіт в даній галузі.