Штучні нейронні мережі з радіально-базисними функціями для моделювання показників фінансової безпеки - Савка, Н.Я. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Розроблено архітектуру штучної нейронної мережі радіально-базисними функціями для моделювання та прогнозування індексів фінансової безпеки. Зазначено, що одним із основних чинників впливу на показники фінансової безпеки є податковий борг. Результатами експериментів підтверджено ефективність розробленої архітектури нейронної мережі радіального типу.