Кардинальне зменшення перебору в задачі вибору - Шередеко Ю.Л. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Описана гранично невизначена задача дослідницького проектування нових систем та запропоновано алгоритм індуктивного моделювання для її вирішення, що кардинально спрощує складність пошуку.