75-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ю. Слюсарчука (Вісник НАН України, 2021)
24 вересня 2021 р. виповнилося 75 років відомому українському математику, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, заслуженому працівнику освіти України, члену-кореспонденту НАН України Василю Юхимовичу Слюсарчуку.