Зауваги та доповнення до книги Михайла Жирохова "Червоні" партизани Добрянщини: за лаштунками радянських міфів" - Студьонова, Л. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Жирохов М. «Червоні» партизани Добрянщини: за лаштунками радянських міфів. Чернігів: Княжий град, 2020. 116 с.; іл.