Українські танечні пісні в дослідженнях фольклористів XIX – XX ст. - Остапюк, О. (Фольклористичні зошити, 2009)
У статті розглядається стан вивчення танечних пісень в українській фольклористиці, з’ясовуються основні питання та проблематика наукових розвідок, присвячених цьому жанру.