Міфологічний фольклоризм «Казки про калинову сопілку» Оксани Забужко - Соколова, А. (Фольклористичні зошити, 2009)
У розвідці простежуються особливості фольклорного міфологізму твору Оксани Забужко «Казка про калинову сопілку». На прикладі повісті з’ясовується співвідношення сучасних літературних тенденцій з фольклором та міфологією.