Зимовий календарний фольклор молдаван Басарабії - Антохі, Л. (Фольклористичні зошити, 2009)
Пропонована стаття – спроба з’ясування специфіки різдвяно-новорічної традиції молдован Басарабії. Уміщені фольклорні записи дозволяють скласти враження про основну тематичну спрямованість зимової календарної пісенності регіону.