Авторський дискурс підручника з фольклористики - Деркач, Б. (Фольклористичні зошити, 2009)
Рецензія на підручник: Давидюк Віктор. Вибрані лекції з українського фольклору (в авторському дискурсі). – Луцьк: ВАТ «Волинська обласна друкарня», 2009. – 436 с.