«Давнє язичницьке священнодійство, збережене в обломках» (Весільний обряд у баченні Миколи Костомарова) - Підгорна, Л. (Фольклористичні зошити, 2010)
Стаття репрезентує погляди одного із перших дослідників українського весілля Миколи Костомарова у співвідношенні з сучасними досягненнями фольклористичної науки.