Протокол переговорів між представниками Проводу ОУН і Павлом Скоропадським (28 січня 1942 р.) - Кучерук, О. (Український визвольний рух, 2015)
У публікації представлено невідомий раніше протокол переговорів між представниками Проводу Українських Націоналістів і гетьманом Павлом Скоропадським від 28 січня 1942 року.