Постать Степана Бандери в історіографії та сучасній історичній пам’яті - Футала, В. (Український визвольний рух, 2015)
У статті проаналізовано історіографічні джерела, що розкривають життя та діяльність С. Бандери. З’ясовано етапи та особливості розвитку проблеми в різних соціокультурних умовах, виокремлено основні напрями досліджень, персоніфіковано науковий доробок істориків, окреслено коло недостатньо вивчених питань. Простежено образ С. Бандери крізь призму сучасної історичної пам’яті.