Молоді борці Поділля за українську національну ідею у повоєнні роки - Ярич, В. (Український визвольний рух, 2016)
У дослідженні зроблена спроба розкрити основні віхи історії низових структурних елементів підпільних проводів українського націоналістичного підпілля, зокрема бойовий шлях Женишковецької групи з Поділля. Висвітлено передісторію створення групи, її ідейний розвиток, підпільну діяльність і боротьбу за незалежність України проти більшовицьких органів НКВД—МҐБ.