Загибель польського генерала Кароля Сверчевського в засідці УПА в 1947 р. - Содоль, П. (Український визвольний рух, 2016)
Статтю присвячено дослідженню обставин засідки сотень ‘Хріна’ і ‘Стаха’, в якій загинув заступник міністра оборони комуністичної Польщі генерал-полковник Кароль Сверчевський 28 березня 1947 р.