Особливості проведення виборчої кампанії 1946 р. в західних областях України - Кулінський, Д. (Український визвольний рух, 2016)
У статті йдеться про особливості перебігу виборів 1946 р. до Верховної Ради СРСР у західних областях України. Визначено головну мету, похідні завдання, способи організації та проведення виборів представниками радянської влади. Розкрито суть і головне завдання «великої блокади» та форми і способи протидії їй з боку українського повстанського руху.