Колекція робіт Н. Хасевича-‘Зота’: короткий джерелознавчий огляд (на матеріалах фондозбірні Національного музею історії України у Другій світовій війні) - Смірнова, В. (Український визвольний рух, 2017)
Стаття містить джерелознавчий огляд колекції дереворитів підпільного графіка ОУН Ніла Хасевича-‘Зота’ у складі серій: «Портрети», «Волинь в боротьбі», «Листівки», «Штампи і печатки», «Колгоспна серія», «Шаржі і сатира», які містяться у фондах Національного музею історії України у Другій світовій війні.