Ярослав Стецько: з Кракова у Львів (червень — липень 1941 р.) за документами Міністерства зовнішніх справ Райху - Злепко, Д. (Український визвольний рух, 2017)
У статті на підставі документів Міністерства закордонних справ Третього Райху досліджено діяльність Ярослава Стецька з підготовки й організації проголошення Акта відновлення Української держави, його стосунки з німецькими установами та обставини арешту нацистськими органами безпеки.