Наддніпрянський отаман Іван Григорович Савченко-‘Нагірний’ (за матеріалами архіву Управління МВС України в Черкаській області) - Григоренко, Т. (Український визвольний рух, 2017)
У статті на основі архівних документів розповідається про Наддніпрянського отамана Івана Савченка-‘Нагірного’, уродженця с. Вереміївка Золотоніського повіту (нині Черкащина).