Український визвольний рух у Криму під час радянсько-німецької війни 1941—1945 рр. - Іванченко, В. (Український визвольний рух, 2017)
У статті подано огляд діяльності членів похідних груп та підпілля ОУН на території Кримського півострова в період радянсько-німецької війни. З’ясовано особи керівників мережі ОУН(б) в Криму, розглянуто діяльність осередків Організації в Сімферополі, Джанкої, Алушті, Євпаторії та контакти з місцевим українським і кримськотатарським населенням.