Розбудова Української народної самооборони на території Тернопільщини у 1943—1944 рр. - Волянюк, С. (Український визвольний рух, 2017)
У статті на основі комплексного аналізу досліджено участь військових команд ОУН різного рівня та командування УНС у процесі розбудови Української народної самооборони в Тернопільській області ОУН.