Боротьба за терени впливу між радянськими партизанами та українськими повстанцями на Рівненщині восени 1943 р. - Сухих, А. (Український визвольний рух, 2017)
У статті досліджено протиборство між загонами УПА та радянськими партизанами («Переможці», Рівненське з’єднання № 2, ім. Берії, ім. Хрущова, Чернігівсько-Волинське та ін.) на теренах Рівненської області. Доведено, що пік протистояння припав на осінь 1943 р., причому намагання повстанців витіснити червоних за межі області виявилися невдалими.