Розгром загону ім. Богуна радянським Сумським партизанським з’єднанням у січні 1944 р. - Бігун, І. (Український визвольний рух, 2017)
Статтю присвячено дослідженню боїв між радянським Сумським партизанським з’єднанням і загоном УПА ім. Богуна ВО «Турів», внаслідок яких у січні 1944 р. загін і його база «Січ» зазнали важкої поразки. На основі маловідомих джерел вперше докладно відтворено передумови, хід бойових дій і їх наслідки та з’ясовано фактори перемоги партизанів.