Ліквідація органами НКВД-НКГБ-МГБ-КГБ підпільних типографій ОУН після завершення Другої світової війни - Ніколаєва, Н. (Український визвольний рух, 2017)
У статті на підставі звітних документів КП(б)У та МГБ висвітлено матеріально-технічне забезпечення технічних ланок ОУН, досліджено постаті підпільників, які активно брали участь у виготовленні та розповсюдженні літератури ОУН та обставини, у яких їм доводилось діяти, а також обставини знищення типографій ОУН.