Testamenty szlacheckie z ksiąg grodzkich i ziemskich ziemi halickiej z XVII wieku - Білоус, Н. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2020)
Рецензія на книгу: Testamenty szlacheckie z ksiąg grodzkich i ziemskich ziemi halickiej z XVII wieku. / Wyd. P. Klint, K. Rzemieniecki, J. Węglorz. Wrocław: Uniwersytet Wrocławski, 2018. – 606 s.