Русь і світ кочівників (друга половина ІX–XVІ століття). VII Міжнародна наукова конференція з серії Colloquia Russica - Святнюк, К. (Український історичний збірник, 2017)
23–26 листопада 2016 р. в Республіці Чехія в м. Плезень відбулася VII Міжнародна конференція з циклу Colloquia Russica присвячена такій важливій темі вітчизняної історії як співіснування Русі, як країни з домінуванням осілого населення, із світом кочівників.