Рівномірна оцінка наближення аналітичних функцій алгебраїчними многочленами в областях з кутами - Жеребко, Т.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
A uniform estimate for the approximation of analytic functions in domains with corners by algebraic polynomials is given.