Огляд. На захисті безпеки держави - Разиграєв, О. (Український історичний збірник, 2018)
Огляд книги: Halicki K. Policja Polityczna w województwie pomorskim w latach 1920–1939 / Krzysztof Halicki. — Łódź: Dom Wydawniczy Księży Młyn, 2015. — 487 s.