Насилие, порядок и развитие: новая версия метатеории для наук об обществе - Пилипенко, В. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2018)
Рецензия на книгу: Норт Д., Воліс Дж., Вайнґест Б. Насильство та суспільні порядки. Основні чинники, які вплинули на хід історії; пер. з англ. Тарас Цимбал. — К.: Наш формат, 2017. — 352 с.