Дослідження історії України першої половини ХХ ст. у сучасній польській історіографії - Куделко, С. (Історіографічні дослідження в Україні, 2020)
Рецензія на монографію: Морозова О. С. Дослідження історії України першої половини ХХ ст. в сучасній польській історіографії: напрямки, концепції, дискусії. Миколаїв: Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. 432 с.