Похибки можуть приносити користь (до 80-річчя академіка НАН України В. К. Задіраки) - Сергієнко, І.В.; Хіміч, О.М.; Швідченко, І.В. (Вісник НАН України, 2021)
12 листопада 2021 р. виповнюється 80 років видатному вченому в галузі обчислювальної математики, цифрової обробки сигналів, інформаційної безпеки, співзасновнику відомої у світі міжнародної наукової школи з оптимізації обчислень, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2009) та Державної премії України в галузі освіти (2018), заслуженому діячеві науки і техніки України (2007), лауреату премій імені В.М. Глушкова (2003) та імені А.О. Дородніцина (2019) НАН України, заступнику академіка-секретаря Відділення інформатики НАН України, доктору фізико-математичних наук (1982), професору (1991), академіку НАН України (2015) Валерію Костянтиновичу Задіраці.